T�rkiye

Değerli Dostlar;
2015 Yılında Şubat ayının 15 i Pazar günü yapılan genel kurulumuz sonrası seçilen arkadaşlarımızı
sizlere bildirmiştik. Bize verdiğiniz güven ve desteğe teşekkür ederiz. Mahallemize hizmet etmek için
elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın.
Ancak biz 5 kişilik bir heyetiz. Sizlerin destek ve gayretleriyle bir şeyleri başarabileceğimizi de takdir
edersiniz. Solağanımız ” her şey Bahçe Mahallesi için” olmalıdır. hepimiz ayrı ayrı üzerimize düşecek görevleri
yerine getirme gayreti içinde olmalıyız. Birlikten güç doğar. Ne kadar güçlü olacağımız birlik ve beraberliğimiz
sayesinde olacaktır. Sizlere de zaman zaman görevler düşecektir. Ve verilen görevleri zamanında; üstün gayret
ve çabayla yerine getireceğiniz inancındayız.
Gurbetçilik nedeniyle Mahallemiz de ocaklar tütmüyor. Çok evler kapalı. Terkedilmişlik havası esiyor. Gayretimiz
bu havadan Mahallemizi kurtarmak ve her şeyiyle yaşanan bir Mahalle görünümüne kavuşturmaktır. Yapacak çok
işimiz var. Hep beraber başaracağız.
Bizler toplantılarımızda geniş katılımlı toplantılar yapmaktayız. Fikir alıyoruz. Neler yapabileceğimizi konuşuyor,
tartışıyoruz. Her yapacağımız iş ve ,işlemleri yeri geldiğince buradan sizlere duyuracağız. Ayrıca Facebook sayfamızdan da bizleri izleyebileceksiniz. Çeşitli çalışma gurupları oluşturduk, çalışıyoruz. Her etkinliğimize canla başla katılmanızı bekliyoruz. gençler bir birlerini tanımıyorlar.  yıllarca görnedğimiz dostlar bir araya geliyorlar. www.bahcemahallesikultur.blogspot.com sayfamızdan fotoğraflarımıza ulaşabilirsiniz. Gogoolde artık bahçemahallesi  fenomen oldu.

Bizlere verdiğiniz ve receğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Nihat ÖZGENEL
BAHÇEDER Yönetim Kurulu Başkanı